Curriculum Vitae – Malenes livslevned

 

For nogle er det vigtigt at vide, at det menneske, de skal indvi i livets fortrædeligheder, nu også er fagligt klædt på til at være en værdig sparringspartner, og derfor har jeg valgt at have dette faneblad på min hjemmeside. Dog har jeg valgt at lave et lidt anderledes CV end det helt traditionelle, da jeg har ca. 50 års erfaring med jobs og arbejdsmarked og min CV historie starter fra begyndelsen – modsat alt hvad vi ellers lærer!

Som barn: Solgte jeg juletræer og plantede træer i min fars skov. Supersælger!

Som helt ung i tyverne: Uddannede jeg mig indenfor det sproglige felt, arbejdede i England og Frankrig, var vikar i sammenlagt 37 virksomheder og startede min første virksomhed indenfor vikarbranchen.

Som moden i 30’erne: Var jeg enormt aktiv indenfor en international ledertræningsorganisation i en periode på 10 år, hvor jeg gjorde karriere, samtidig med at jeg havde et helt vidunderligt koordinator job.

Så kom fyrrerne og starten af halvtredserne – hvor jeg udviklede lederegenskaber i to specifikke virksomheder med op til 10 ansatte, samtidig med at jeg var på min egen personlige udviklingsrejse.

I disse år tog jeg først en uddannelse som NLP Practitioner, senere som NLP Master, så fulgte en coachinguddannelse og mere af samme skuffe. 3 Camino vandringer i Nordspanien blev det også til.

Resten af 50’erne og frem til 60 år: Waalerhus blev startet, jeg uddannede mig til Konfliktmægler, blev certificeret CORE Dynamics Coach og et par år senere certificeret Skyggevejleder.

Årene fra 60 år og frem til øjnene lukkes vil blive brugt på at forfine alle ovenstående værktøjer, tage en uddannelse som Hypnoterapeut og hvad der ellers måtte dukke op af relevante områder i mit virke.

Så jeg er et menneske i bevægelse – og jeg bruger mit talent i livet til at bevæge og inspirere andre mennesker.