Private kunder i Waalerhus

 

Jeg tager i begrænset omfang private kunder i coachingforløb på Holstebro adressen Danmarksgade 17.

95% af mit virke er baseret på samarbejdet med Holstebro Jobcenter, så på den baggrund er private coachingforløb begrænsede. Der kan dog altid henvises til mine samarbejdspartnere, hvilket jeg gerne gør.

Mit speciale overfor private kunder er det mere ”personlige udviklingsforløb”, hvor du får mulighed for at vende din ”hele livssituation” med mig og får 100% nærvær, skarpe lyttende ører, ærlige tilbagemeldinger, viden, visdom og inspiration og ikke mindst dejlig bevægelse af dine smile-muskler.

Typisk foregår samtalerne sidst på eftermiddagen, da du højst sandsynligt er i job og alle samtaler afregnes pr. time. Jeg kan tale med dig om alle emner i denne verden, men derfor tager vi nu alligevel en snak over telefonen først, hvor jeg vurderer om jeg er den rette for dig. Denne samtale – uanset varighed – er naturligvis gratis.

Beslutter du dig for et forløb hos mig skal du til gengæld forpligte dig. Du skal ønske at arbejde seriøst med dit tema – rent fagligt gør jeg ikke noget for sjovs skyld – til gengæld kan jeg være ret sjov! Og jeg er dygtig og går til dig så ja, du skal ville det!

Kontakt mig på telefon 26 12 35 71 eller via kontaktformularen her på min hjemmeside.