Coaching tilgang og metoder

 

Min tilgang til dig vil altid være ”at møde dig lige der hvor du er”. Det lyder nemt, men det er det faktisk ikke. Det kan jeg kun fordi jeg har renset mit eget personlige system for vurderinger og fordomme – det har også taget mange år at komme hertil.

Jeg lytter til din historie, og da jeg er 100% nærværende, fanger jeg den hurtigt, så jeg afbryder dig nok også, hvis du taler uden om, venligt men bestemt, så vi kan komme ind til kernen.

Jeg vurderer allerede på første møde om vi skal bruge den kognitive tilgang – der hvor hovedet skal bruges mest – eller om vi skal ned i kroppen og opløse gamle traumer og her bruger jeg CORE Dynamics Coaching, som er særskilt beskrevet – se gerne dette faneblad.

Måske skal vi kigge på dine skyggesider og måske skal vi bruge NLP øvelser. Jeg kan lidt af hvert og jeg lover dig, at du nænsomt men også bestemt får øget din bevidsthed om dit tema.

Om du har udfordringer med f.eks. en ægtefælle, der drikker lidt for meget, arbejder sig selv halvt ihjel eller er ledig, eller om du har temaer kørende med dine ellers dejlige teen-age børn, der midlertidigt har fået skruet hovedet af, eller om du er ulykkelig over at have mistet det kæreste menneske i dit liv, til døden eller til et andet menneske, eller om du har mistet retningen i dit eget liv og er sådan lidt mellemtilfreds – ja, temaerne er jo både mangfoldige og uendelige – så kan der være en vis chance for, at jeg godt tør binde an med dit tema. Hvis ikke jeg har modet til det, fortæller jeg det inden vi går i gang.

Er du spirituel så tager vi den vinkel på – er du pragmatiker så ser vi livet fra den vinkel – er du i dyb sorg og dybt fortvivlet så sidder jeg nok meget længe og lytter til dig mens du fortæller om dit savn men jeg er et viist menneske og vil altid bare møde dig.