Mæglinger og Parcoaching

 

Konflikter er et livsvilkår. Intet menneske og ingen organisation går gennem livet uden at der opstår en eller anden form for konflikt og ofte er det via arbejdet med konfliktens væsen at vi vokser – hvis vi tør og har modet til at gå ind i Konfliktens rum.

En konflikt i et parforhold og i en organisation har mange fælles elementer. Vi forstår ikke hinanden, taler forbi hinanden, ja taler sommetider bag den andens ryg til andre om ”den anden”, eller i en organisation taler vi om ”de andre”, og måske også her om ”den anden” vi har en konflikt med. Meget energi bruges unødigt og til ingen verdens nytte.

Jeg er uddannet Konfliktmægler fra ”Diapraxis” i januar 2014 og besidder stor viden om hvad der sker med mennesker, der er i konflikt med en anden eller andre. Sjovt er det bestemt ikke. Uanset om det handler om en kollega konflikt, en chef/medarbejder konflikt eller en konflikt i et parforhold. Gruppekonflikter holder jeg mig langt fra – det er ganske enkelt for bøvlet for mig at arbejde med – men i én til én konflikter er jeg dygtig i mit håndværk som mægler.

Jeg har siden 2014 assisteret flere parforhold med at blive klog på, hvad der sker i rummet, når vi folder forskellighederne ud. Jeg er altid upartisk, fyldt med empati for den enkeltes historie, men aldrig bange for at være direkte i forhold til det jeg ser og hører.