Om Malene Waaler

 

Jeg er født i 1958 og oplevede en privilegeret opvækst med masser af kærlighed, frihed og ansvar. I en meget tidlig alder fik jeg interesse for kommunikation og har altid været optaget af menneskers indbyrdes relationer og ikke mindst menneskets psyke, tanker og adfærd.

For 20 år siden startede jeg på min egen personlige rejse. Jeg er en naturlig leder og har igennem mange år haft job som Afdelingsleder for virksomheder, der skulle have igangsat nye afdelinger.

I 2012 var det dog tid til – for anden gang i mit liv – at starte egen virksomhed. Første gang var jeg 27 år – anden gang 54 år – altså dobbelt så gammel og mindst dobbelt så erfaren.

Igennem de sidste 20 år har jeg videreuddannet mig indenfor områder, der alle som paraply har overskriften ”Ansvaret for dit liv er jo dybest set dit – og sommetider skal vi have lidt kærlig hjælp, til fortsat at bære dette store ansvar”.

Den personlige rejse har været øjenåbnende, magisk, forfærdelig, virkelig hård, spirituel, sygdomsramt, viisdomsfyldt, lykkelig og bare det hele værd.

I dag lever jeg – qua virksomheden Waalerhus og mine dygtige partnere – et liv i fred, hvor jeg formår at møde alle mennesker lige netop sådan som de er og jeg bliver ofte fortalt, at jeg er en stor inspirator for andre mennesker. Dette er også min mission – ved jeg i dag.

Mit virke og min mission stopper først den dag min tid her på jorden rinder ud og allerede nu har Waalerhus sat sit tydelige præg og aftryk i adskillige menneskers liv.

Se: Udtalelser fra kandidater